”Big Little Lies” / -SHUTTERSTOCK
24/11/2023 u 12:15 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Serija „Big Little Lies" dobija novu sezonu

Nakon pet godina pauze

Serija "Big Little Lies", čija je poslednja epizoda objavljena 2019. godine, vraća se na male ekrane.

Iako su producenti tvrdili da je druga sezona završena, glumica Nikol Kidman je sada otkrila da će biti nove.

-Voljela sam Big Little Lies jer je to na neki način došlo u trenutku u mom životu kada sam imala djecu i mislila da ću se povući, a onda je došlo do situacije u kojoj smo Ris Viderspun i ja mogle da produciramo tu seriju- objasnila je Kidmanova na jednom događaju, zahvalivši publici što je podržala seriju, koja je doživela veliki uspjeh.

-Dovešćemo vam treću sezonu, samo za vašu informaciju- rekla je ona na oduševljenje prisutnih, navodi E!. Prije skoro pet godina izašla je druga sezona HBO krimi-drame, koja je dobila brojne pohvale kritičara, posebno za scenario, režiju, glumu, produkcijske vrijednosti, kinematografiju i vodeću numeru. O kvalitetu serije svjedoči i podatak da je prva sezona dobila čak 16 nominacija za nagradu Emi i osvojila njih osam.

Snažna glumačka postava uključuje Ris Viderspun, Nikol Kidman, Šejlin Vudli, Loru Dern i Zoi Kravic u ulozi pet žena u Montereju u Kaliforniji, uključenih u istragu ubistva nasilnog muža junakinje koju tumači Kidmanova. U drugoj sezoni pridružila im se Meril Strip kao majka ubijenog nasilnika i svekrva koja je spremna da zagorča život svojoj snahi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
TREĆA SEZONAHBO
06. maj 2024 05:04