Snežana Bogdanović u seriji Poziv / -RTS
09/12/2023 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu s uzbuđenjem očekuju finale serije Poziv

Partneri i u seriji i u životu

O seriji "Poziv" iz Njujorka govorili su glumci Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu, koji tumače uloge ministarke Zvezdane i direktora policije, Branka. "Poziv" se emituje već tri nedelje na Radio-televiziji Srbije, a ovog vikenda gledaoce očekuju finalne epizode. Serija ima zaista veliku gledanost – oko milion pratilaca ispred malih ekrana je bilo uz svaku prethodnu epizodu.

- Znamo da su prve dvije epizode imale jako veliku gledanost. Mi pratimo, iako smo igrali u seriji, znamo šta će se dogoditi, ali je gledamo potpuno nevino, svake subote i nedelje, i jako nam je uzbudljivo - ispričao je Uliks.

image

Uliks Fehmiu u seriji Poziv

-RTS

Snežana je dodala da se nada da je ova serija malo drugačija u odnosu na ono što se nudi trenutno i da je to jedan od razloga što je gledana.

- Uspijeva da razne sudbine i priče žena stavi u prvi plan i to je ono što mi se dopalo. Osvježavajuće je, da se prate žene u nekim, ‘ajde da kažemo, muškim poslovima, odnosno ulogama - žena koja je u kriminalu, žena koja je u politici, žena koja je u policiji... To je prvenstveno jedna nova okolnost, a s druge strane ja stalno mislim da su žene većina naše publike, bilo da govorimo o pozorištu, ili bioskopu, o televiziji - kaže glumica.

Bogdanovićeva je navela i da je reditelj Marko Đilas prvo nju kontaktirao za ulogu Zvezdane, jer su već sarađivali na drugim projektima, a onda su je scenaristi pitali šta misli o tome da Zvezdaninog ljubavnika igra Uliks, što je ona s radošću prihvatila, i tako je i on ušao u projekat. Supružnici dobro funkcionišu u seriji jer, kako kažu, "imaju tu bliskost kao neko polazište, i mogu jednom drugom da kažu sve".

- Mislim da se rijetko desi da umjetnici završe zajedno u nekom odnosu ako nemaju i tu umjetničku vrstu uzbuđenja jedno prema drugom, a mi to imamo – beskrajno poštovanje jedno drugog prvo kao umjetnika i profesionalca a onda smo i partneri - objasnio je Uliks.

Oboje se slažu da je scenario napisan ozbiljno i precizno, da su svi likovi veoma dobro napisani i da je rad sa Mirjanom Joković nešto posebno što ih je svakako privuklo da prihvate ovaj projekat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 02:26