Squid game / -SQUID G
11/11/2021 u 16:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Снимa се и друга сезона "Squid Game"

Хванг Донг-Хjук, творац мега популарне сериjепотврдио да ће, због велике заинтересованости, бити снимљен наставак

Хванг Донг-Хjук, творац мега популарне сериjе "Squid Game", открио jе да ће, због велике заинтересованости, бити снимљен наставак. Редитељ и сценариста за америчке медиjе говорио jе о историjском успjеху на платформи Нетфликс и истакао да се гледаоци плаше нове сезоне. Иако jе у неким претходним интервjуима директор Донг-Хjук рекао да нема ништа конкретно осим неких планова за снимање друге сезоне, сада jе то званично потврдио.

-Ова виjест ће сигурно одушевити милионе фанова широм свиjета. Било jе толико притиска, пажње и љубави за прву сезону. Тако да имам осjећаj да нам нису оставили избора. Снимаћемо другу сезону. Имам то у глави и почели смо да планирамо. Али мислим да jе прерано рећи када и како ће се то одвиjати - рекао jе редитељ.

Наиме, занимљиво jе да jе генерални директор Нетфликса предвидео да ће "Squid Game" бити jедан од наjвећих успjеха у историjи њихове стриминг платформе.

Подсjетимо, редитељ Хванг Донг Хjук jе раниjе дао интервjу за Гардиjан у коjем jе говорио о неоспорном успjеху сериjе. Већ тада jе ставио до знања да размишљаjу о сниманjу наставка и да ће о томе разговарати са Нетфликсом.

-Постоjи и филм коjи желим да снимим. Морам добро да размислим шта ћу прво да урадим-рекао jе он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 06:25