Sofija Vergara / -INSTAGRAM
23/09/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sofija Vergara o krahu sedmogodišnjeg braka: Bila je ovo godina sa puno promjena

Glumica je izjavila kako je ove godine doživjela razne promjene, ali da ih je prihvatila, jer su svakako bile neočekivane, pa nije ni imala izbora

Sofija Vergara nedavno se razvela od glumca Džoa Manganijela nakon sedam godina braka, a sada je riješila da javno progovori o svemu.

U jednom intervjuu koji je dala za strane medije izjavila je kako je ove godine doživjela razne promjene, ali da ih je prihvatila, jer su svakako bile neočekivane, pa nije ni imala izbora.

- Bila je to zanimljiva godina za mene sa puno promjena - izjavila je Sofija Vergara.

Svakako nastavlja i dalje sa svojom pozitivnom energijom i pozitivnim pogledom na život nakon razvoda sa glumcem Džo Manganijelom.

Da se podsjetimo da su Sofija Vergara i njen pet godina godina mlađi sada već bivši suprug Džo Manganijelo odlučili da stave tačku na svoj brak koji je trajao sedam godina.

- Donijeli smo tešku odluku, ali kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, zamolili bi smo vas da u ovim trenucima ispoštujete našu privatnost dok prolazimo kroz ovu novu fazu života - saopštili su nedavno Sofija i njen bivši suprug Džo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. decembar 2023 02:21