Rasta / Taramount film
25/08/2023 u 17:43 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stigao trejler domaćeg filma „3211" o životu Stefana Đurića Raste

Sjajnih sedam novih pjesama kao i igrani dio filma provozaće publiku kroz pravi rolerkoster emocija i otkriti nam detalje koje nismo mogli ni da naslutimo

Konačno je stigao trejler domaćeg filma „3211" snimljenog po istinitoj, životnoj priči muzičke zvijezde Stefana Đurića Raste.

U najtežim životnim trenucima u kojima se našao, Rasta je shvatio neprocjenjivu vrijednost slobode, ali i našao inspiraciju i kreativnost da piše pjesme, koje je rediteljski dvojac, Danilo Bećković i Andrijana Stojković pretočio u film, kakav domaća publika još nije vidjela.

Po scenariju Dimitrija Vojnova, u produkciji je Balkaton d.o.o. i u distribuciji Taramount filma,film "3211" premijerno će biti prikazan u utorak 19. septembra, u mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd.

Sjajnih sedam novih pjesama kao i igrani dio filma provozaće publiku kroz pravi rolerkoster emocija i otkriti nam detalje koje nismo mogli ni da naslutimo.

O procesu stvaranja filma, Stefan Đurić Rasta je rekao:

-"3211" nije samo film za mene. To je izazov koji sam prihvatio sa strašću i posvećenošću, želeći da vam prenesem više od obične priče. Podrška fanova i njihova vjera u ovu priču su mi dali snagu da se duboko povežem sa ovim projektom. Uzbuđenje dragih fanova tokom čitavog procesa stvaranja filma su me motivisali da dam najbolje od sebe. Ispunili su društvene mreže porukama ohrabrenja, podijelili svoje očekivanja i sa mnom dijelili svoje misli. Sve to me je podsjetilo koliko je važno stvarati nešto što ima smisla i što se povezuje sa ljudima.

Kako se bliži premijera filma, ne mogu da dočekam trenutak kada ću sa vama stati ispred velikog platna i zajedno proživjeti sve emocije i trenutke koje film nosi. To je naš zajednički trenutak, trenutak koji pripada svima koji su vjerovali u ovu priču od samog početka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
RASTAFILM "3211"
06. maj 2024 10:01