Serija Kruna / -PROFIMEDIA
25/10/2023 u 12:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U finalnoj sezoni serije „Kruna" neće biti prikazan ključni događaj

Prvi dio šeste sezone biće dostupan gledaocima 16. novembra, a ostale epizode ove serije biće objavljene 14. decembra

Serija "Kruna" će premijerno prikazati svoju poslednju sezonu u novembru i decembru, a Netfliks će objaviti epizode u dva dijela. Prvi dio šeste sezone biće dostupan gledaocima 16. novembra, a ostale epizode ove serije biće objavljene 14. decembra.

Jesen je stigla u punom jeku, a jesenje raspoloženje prate i striming platforme, koje spremaju nove serije, kao i nove sezone već dobro poznatih i omiljenih naslova. U ovu drugu grupu spada i Netfliksovaserija "Kruna", čiju poslednju sezonu mnogi očekuju. Ova platforma za striming potvrdila je da je spremna šesta, poslednja sezona ove serije. Otkrili su i kada će gledaoci moći da uživaju, kao i šta su pripremili. Naime, serija "Kruna" tj njena finalna sezona će premijerno biti prikazana u novembru i decembru, a Netfliks će objaviti epizode u dva dijela. Prvi dio šeste sezone biće dostupan gledaocima 16. novembra, a ostale epizode ove serije biće objavljene 14. decembra. Riječ je o deset novih epizoda koje pokrivaju vrijeme posle kasnih devedesetih. Ovaj period za kraljevsku porodicu je obilježen smrću princeze Dajane, a sezona počinje u leto 1997. godine, gdje je završena peta sezona. Naime, prve četiri epizode prikazuju poslednje ljeto Ledi Di, kao i sve aspekte u vezi sa njenom tragičnom smrću 31. avgusta te godine. Preostale epizode su fokusirane na razmišljanje sada pokojne kraljice Elizabete II o njenoj vladavini i budućnosti carske porodice. Osim toga, serija se bavila i događajima kao što je ponovni brak princa Čarlsa sa Kamilom Parker Bouls, što je poslednji događaj u seriji.

Tu je i univerzitetska romansa princa Vilijama sa Kejt Midlton, te premijerski mandat Tonija Blera, kao i smrt princeze Margaret i smrt kraljice majke. Takođe je važno istaći da, iako će serija govoriti o tragičnoj nesreći nikad prežaljene princeze u Parizu, sama saobraćajna nesreća neće biti prikazana. Gledaoci će, međutim, moći da vide trenutak kada je princeza ušla u automobil prije nesreće i jurnjave paparaca, a zatim i scene reagovanja britanskog ambasadora u Francuskoj nakon obavještenja o tragediji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:17