Kilijan Marfi / -JUTJUB
27/07/2023 u 14:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Zvijezda "Openhajmera" bio u konkurenciji za ulogu Betmena

Njegov glas Betmena ima sličan, hrapavi ton kao i onaj Kristijana Bejla koji je na kraju i tumačio lik superheroja, a mišljenja kako bi njemu pristajala ova uloga bila su različita

Usled popularnosti filma "Openhajmer" u kojem Kilijan Marfi tumači glavnu ulogu, na društvenim mrežama isplivao je snimak audicije irskog glumca za ulogu Betmena.

Cijeli snimak prikazuje Murfija u odijelu Brus Vejna. Njegov glas Betmena ima sličan, hrapavi ton kao i onaj Kristijana Bejla koji je na kraju i tumačio lik superheroja, a mišljenja kako bi njemu pristajala ova uloga bila su različita.

 

"Kilijan ne bi bio dobar Betmen, izvinite. Bio bi to Val Kilmer ponovo", bio je jedan od komentara na Twitteru.

"Mislim da bi Marfi bio više u stilu Majk Kitona. Nekonvencionalniji pogled na Brusa", komentarisao je drugi.

Mnogi su zaključili da je Marfi mogao biti dobar Betmen, ali da je bio nevjerovatno zastrašujuće Strašilo i da je više odgovarao za ulogu negativca. Sam Marfi i reditelj Kristofer Nolan dijele ovo mišljenje.

"Kada smo imali naš prvi razgovor, mislim da smo obojica znali da neće na kraju igrati Betmena", rekao je Nolan u razgovoru s Marfijem za Entertainment Weekly.

"Stvarno sam želio da idem na set s tobom, htio sam da te snimim na filmu. Uradili smo te ekranske testove vrlo razrađeno, na 35 mm.. Bila je električna atmosfera u ekipi kada si počeo glumiti", poručio je Kilijanu.

"Dobili smo nastup Kristijana Bejla, što je zadivljujuća interpretacija te uloge", nedavno je Marfi rekao za GQ, "Nikada sebe nisam smatrao pravim fizičkim primjerkom za Betmena. Za mene je to uvijek bio Kristijan Bejl."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:31