juzni vetar / -JUZNI VETAR
29/10/2021 u 17:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Враћају се Мараш и Баћа

"Јужни ветар – Убрзање" 2. новембра ће премијерно бити приказан у Комбанк дворани, а два дана касније креће у биоскопску дистрибуцију у Србији, а затим и широм региона

После више од три године ишчекивања и успјешног фестивалског живота током љета, Мараш и Баћа поново стижу у биоскопе. "Јужни ветар – Убрзање" 2. новембра ће премијерно бити приказан у Комбанк дворани, а два дана касније креће у биоскопску дистрибуцију у Србији, а затим и широм региона.

Не само ногу на гасу, Јужни ветар 2 доноси опште убрзање, драматуршки комплекснију причу, продубљене улоге и са асфалта стиже на камен, онај у источној Србији. Од спектакуларних акционих сцена и неочекиваних заплета, љубитељима добре акције прокључаће крв.

- На неки начин, овај сад Јужни ветар иде ка свом зениту, иде ка свом завршетку, затвара се један круг и то се види у понашању наших ликова и у последицама њихових поступака. Долазимо до тога да одговарамо на многа питања која су отворена још од првог дијела - каже Милош Биковић у улози Петра Мараша.

Убрзање прати Мараша који је принуђен да се, због брата, врати на улицу. Уз овдашње звијезде, у екипи су познати бугарски глумци, а на филму су радили професионалци из региона. Филмској легенди, Јужни ветар је био првенац у жанру који му је донио сусрет са новом генерацијом.

- Ради и постоји, даје наду и стварност нова генерација која озбиљно ради филм. То је за мене јако важно. Мислио сам да је то престало, да је то укинуто, да је то умрло, да је то сатрто годинама лошим, погрешним односом према кинематографији и потцјењивању културе генерално - истакао је Предраг Мики Манојловић у улози Цара.

Од 2018. године филм и серија Јужни ветар, руше све рекорде гледаности, широм региона. Нема сумње да ће и Јужни ветар 2 – Убрзање одувати све.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 13:34