Sea Dance ove godiine na Krku / - SEA DANCE/ EXIT
10/06/2023 u 15:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sea Dance se seli u Hrvatsku

Sea Dance in Exile, biće održana od 17. do 19. avgusta, na najatraktivnijem dijelu sjevernog Jadrana – zlatnom ostrvu Krk

Kako je ranije najavljeno, deveto izdanje Sea Dance festivala neće biti organizovano u Crnoj Gori, a specijalna edicija pod simboličnim sloganom Sea Dance in Exile, biće održana od 17. do 19. avgusta, na najatraktivnijem dijelu sjevernog Jadrana – zlatnom ostrvu Krk u Hrvatskoj.

Program predvode brazilski superstar Alok i globalna senzacija Willy William

Furiozan program predvodi jedan od najboljih DJ-eva i producenata današnjice – Alok, koji je ušao u istoriju kao jedini DJ koji je čak dva puta nastupao pred više od milion ljudi. Ova brazilska megazvijezda, na najprestižnijoj DJ Mag listi rangiran je kao četvrti najbolji DJ na svijetu, uz velikane Davida Guettu, Martina Garrixa i Armina Van Buurena, a više od 50 miliona pratilaca čine ga drugim najpopularnijim DJ-em na svijetu. Alok će na Sea Dance in Exile donijeti planetarno poznate hitove poput "Hear Me Now", "Piece Of Your Heart", i "Deep Down", za najvreliji vrhunac ljeta u jednom od najsunčanijih djelova Evrope.

Na rajskom Krku, uz Aloka, nastupiće i francuska globalna senzacija Willy William, čiji hitovi broje preko pet milijardi pregleda i strimova! Njegova svojevrsna ljetnja himna "Mi Gente" sa J. Balvinom, inače je omiljena numera Bijonse i Baraka Obame. Njima se pridružuje i DJ superstar Fedde le Grand, jedna od najznačajnijih figura svjetske house scene, ali i mnogi drugi.

Sea Dance in Exile jedan je od više događaja koji će slaviti sve što je Sea Dance festival do sada donio festivalskoj kulturi, kako Crne Gore, tako i regiona i cijelog svijeta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
SEA DANCEKRK
20. april 2024 02:32