/ - FOTO: M.V.
03/03/2023 u 06:00 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Simbolika 3. 3. 2023. godine: Dan za sudbinski susret sa starim ljubavima

Svaki dan je dan za sebe, a danas je 3.3 2023. godine. Slaganje tih cifara u numerologiji simbolizuje ljubav i dan za susrete

Numerolog Stefan Dragojlović za "Dan" kaze da je ovaj dan najbolji za posao, a da mu se tek trebaju obradovati oni koji priželjkuju sudbinski susret sa starim ljubavima.

- Pošto ovaj datum ima tri trojke, a trojka je sreća, ljubav, univerzum, duh, tijelo, one zajedno daju da je iskrenost, istinitost i sve ono sto je lijepo i kreativno u životu vezano za taj dan. To je simbolika anđela čuvara, odnosno sama simbolika Jupitera. Danas je na globalu broj četiri. Četvorka je karmički dan tako da je vezana za neke stare, bivše ljubavi ili ljubavi iz prošlog života. Možda će neko dobiti karmičku nagradu da upozna, sretne pravu ljubav, odnosno ljubav svog života, tako da možemo da tumaćimo i na taj način - rekao je Dragojlović. 

On je istakao da je trenutno period riba pa će dan biti emotivan, ali i interesantan od podne do 15 časova. 

- To će biti sudbinski momenti i dobar period za posao. Danas je jako dobar dan za biznis, za sastanke, poslovne ručkove, viđanja... Biće to povoljan dan za susrete, dogovore i pregovore. Dan će biti obojen notom ljubavi, bojom koja simbolizuje iskrenost, a to je inače ljubičasta - rekao je Dragojlović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 03:04