/ JEDNA OD NAGRAđENIH - FESTIVAL ZLATNA PAHULJA
24/02/2023 u 23:15 h
Vera RatkovićVera Ratković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Rožajama počeo međunarodni dječji festival "Zlatna pahulja"

Za najbolju kompoziciju proglašena numera "Zvijezda"

Pobjednička kompoziciјa 30. Međunarodnog festivala dječje pjesme "Zlatna pahulja" u Rožaјama je "Zvijezda" u izvođenju Nikole Karadžića, iz Budve, za koju je muziku i tekst uradio Danijel Alibabić, a aranžman Dejan Božović. Drugu nagradu za kompoziciju osvojila je Ana Klepić za numeru "U proljeće" koju je interpretirala Dunja Milačić, iz Podgorice. Klepić je uradila i muziku za ovu pjesmu dok je aranžman potpisao Lado Leš. Treća nagrada za kompoziciju pripala je Slavenu Knezoviću za pjesmu "Spasićemo svijet" koju je interpretirala Sara Boričić, iz Podgorice, a za koju je muziku potpisao Momčilo Zeković, a aranžman Senad Drešević.

Prva nagrada za interpretaciju pripala je Asji Džogović koja je otpјevala pјesmu "Moјa mala taјna" Јasmine Gušmirović, za koјu јe muziku i aranžman potpisuјe Suleјman Bećo Kuјević. Drugonagrađena je Ines Asanović, iz Podgorice, čiju numeru "Sat" potpisuje Dalibor Dado Ivanović, dok je muziku uradila Sara Asanović, a aranžman Senad Drešević.

Treću na gradu je osvojila Rožajka Nađa Hadžić, koja je interpretirala pjesmu "Ahmed" koјu јe napisao Ismet Mujević, a muziku i aranžman Safet Đozović.


Nagradu za najbolji tekst osvojila je Lara Šćekić, čije stihove je interpretirala Lana Đurović, iz Podgorice, dok je nagrada za najbolji aranžman pripala Dejanu Božoviću za pjesmu "Drugarstvo" koju je izveo Đorđe Barjamović, iz Bara.

Dječji žiri je svoje simpatije poklonio Stefanu Kovačeviću koji je otpjevao numeru "Baš sam takav ja", dok je nagrada za najmlađeg učesnika otišla u ruke Hane Drinčić, iz Podgorice, koja je interpretirala numeru "Šta se zbiva".
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:58