Скупе Лидијине патике / - Скриншат
11/09/2021 u 22:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(Видео/ФОТО - ГАЛЕРИЈА) Лидија Ђукановић на протестима против устоличења Јоаникија Цетињем шетала у патикама од 947 еура?

Лидија Ђукановић је на Цетиње дошла баш како доличи супрузи предсједника, сређена, поносна и додтјерана, али неке Цетињанке рекоше претјерано дотјерана

Цетиње, црногорска пријестоница, град без којег не би било ове државе, у којем је све почињало и све се завршавало када је Црна Гора у питању. Град који одавно није оно што заслужује и што би требало да буде, нарочито у економском смислу. Не Цетињу се не живи добро и многи житељи пријестонице су приморани да путују у друге градове како би радили.

Посљедњи протести оставили су нове посљедице по овај град, а многи за стању на Цетињу оптужују Демократску партију социјалиста која је и сада на власти. Управо предсједник државе Мило Ђукановић је подржао протесте против устоличења митрополита Јоаникија, и то са породицом, јер су на Цетиње дошли и његов син и супруга Лидија.

Лидија Ђукановић је на Цетиње дошла баш како доличи супрузи предсједника, сређена, поносна и додтјерана, али неке Цетињанке рекоше претјерано дотјерана. Од главе до пете на њој је била маркирана роба, али су женама у очи посебно упале патике у којима је била. Патике су марк Кристијан Диор и на интеренту се може наћи да коштају 947 еура.

image

Цијена патика

- ФБ

Многи рекоше, доста па иако се у њима шета на протестима против устоличавања једног митрополита и доласка једног патријарха.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:57