Јелена Кривокапић и министарка Весна Братић / -Марко Стојановић/Дан
07/12/2021 u 22:58 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО-ВИДЕО) Хуманитарно вече за помоћ породици Мирка Влаховића окупило људе великог срца

Бројни спортисти, музичари, па и министри... међу суграђанима и људима добре воље на истом задатку у Градској пивници

Хуманитарно вече за помоћ породици кик боксера Мирка Влаховића овога пута у Градској пивници окупило је бројне спортисте, пјеваче и поштоваоце лика и дјела преминулог освајача медаља на свјетским и европским првенствима.

Организатор вечери Бојан Поповић, друг и спортски колега преминулог Влаховића, организацијом вечери хтио је да подстакне остале спортисте и људе великог срца да помогну Мирковој породици, која нема право на његову пензију.

- Са Мирком сам се дружио и спаринговао од малена. Био је изузетно храбар и частан човјек, који није знао за зло. Нажалост на овакав начин морамо скренути пажњу јавности и институција да помогну породицу једног врхунског спортисте који нас је много пута успјешно презентовао и обрадовао својим наступима на спортским такмичењима широм планете. Заиста сам поносан што су вечерас, између осталих, били са нама Предраг Радошевић, Иван Стругар, Миодраг Перуновић, Горан Радоњић и бројни други спорстки посленици, затим пјевачи и музичари, као и поредставници власти. Након ове вечери волио бих да нагађања око рјешавања стамбеног питања породице постане евидентно и сигурно - нагласио је Поповић.

Ову хуману акцију подржала је и министарка просвјете, науке, културе и спорта Весна Братић, затим кћерка премијера Здравка Кривокапића, Јелена... али и бројни пјевачи Данијел Алибабић, Бане Недовић, Крстиња Тодоровић, Славен Ђукановић, Никола Марковић, Дијана Хазировић...

- Јако ми је драго што сам дио приче и што на неки начин могу да помогнем. Увијек се радо одазовем оваквим акцијама ако сам у Подгорици. Посебно ми је драго што је свака наша акција уродила плодом и што смо као грађани спремни да помогнемо, што значи да добри људи још увијек постоје - казала је Крстиња Тодоровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 20:02