Митровић на стоји на води / - Скриншот
12/08/2021 u 16:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Жељко Митровић стоји на води, исусовке функционишу

Најавио је раније пратиоцима на инстаграму како планира да искористи Архимедов закон и Исусова искуства да направи ципеле за ходање по води. И управо то се и догодило

Жељко Митровић, власник Пинка, током свог одмора у Кану биљлежи сваки занимљив тренутак и изнова одушевљава пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм. Вожње скејтом на Франсуској ривијери, спуст са Канске тврђаве, упознавање са новим љубимцем породице Митровић – све су то снимци које је Жељко поделио са својим пратиоцима на Инстаграму, а који су имали милионске прегледе.

Најавио је раније пратиоцима на инстаграму како планира да искористи Архимедов закон и Исусова искуства да направи ципеле за ходање по води. И управо то се и догодило.

На свом профилу на Инстаграму објавио је видео на ком у ципелама за ходање по води стоји на пучини.

- Успио сам да стојим на пучини. Сила потиска је била довољна за стајање! Тежина је сила која је једнака гравитацином убрзању помноженим са масом тијела, зато је прорачун био 4,4x3,2x3= 42 литре по ципели јер сам тежак 84 кг. Остало ми је још да воду претворим у вино и онда палим - написао је Митровић уз видео који је објавио на свом инстаграм профилу.

Овај снимак је достигао скоро 1,5 милиона прегледа за нешто више од два сата.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:54