Zendaja u bijeloj haljini Luja Vitona / - PROFIMEDIA/ SCREENSHOT
07/10/2023 u 23:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zendaja u haljini zbog koje je gledao cio Pariz

Mlada glumica blistala je u jednostavnoj, bijeloj haljini koja zahtijeva besprekornu figuru

Nedelja mode u Parizu dobila je dozu Zendaje. Na predstavljanju nove kolekcije modne kuće Luj Viton mnoge je oduševila u haljini s upadljivim detaljima.

Bijela uska haljina sa potpisom Luj Vitona na novoj ikoni stila izgledala je posebno zavodljivo zahvaljujući detalju rajsferšlusa duž cijele kreacije. Njegov gornji dio bio je povučen do sredine, stvorivši duboki V-izrez dekoltea, dok je donji dio bio otvoren do sredine butina.

Zavodljivu kreaciju naglašenu kožno-metalnim aplikacijama na ramenima, zvijezda ‘Euforije‘ uparila je s odgovarajućim štiklama i minimalnim nakitom brenda Bulgari za koji nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Na predstavljanje noviteta lukusuzne francuske kuće, 27- godišnja glumica stigla je u društvu bliskog prijatelja i dugogodišnjeg stiliste Loua Rouča, zaslužnog za njena brojna nezaboravna izdanja na crvenom tepihu.

Kao novo zaštitno lice modne kuće Louis Vuitton, Zendaja je debitovala u aprilu, u sklopu kampanje za lansiranje torbe Capucines i u istoj haljini bijele boje u kakvoj je ovog ponedjeljka ukrala svu pažnju u Parizu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 23:42