/ -
19/01/2022 u 07:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зоран Калезић: Борим се за jош jедан дан живота

Моја мука је само моја, не желим више о томе да говорим јавно, има милион болесних људи, нисам ја ништа важнији од било којег другог болесног човјека, каже Калезић

Пјевач Зоран Калезић наставио је животну битку послије операције плућа у Подгорици, гдје су му одстрањени дјелови оба плућна крила, која је захватио канцер.

Он је прошле године први пут открио да болује од опаке болести, оголио душу и признао да му је сваки нови дан још једна борба за живот.

- Шта да вам кажем, на мукама сам... Свако јутро је нова борба за још један дан живота - рекао је Калезић за "Српски Телеграф" и додао:

- Ја никад нисам био из те приче, нит су мени потребни лајкови нит ми треба шта друго. Моја мука је само моја, не желим више о томе да говорим јавно, има милион болесних људи, нисам ја ништа важнији од било којег другог болесног човјека. Могу да кажем да сам као и сваки други човјек коме је хемиотерапија једина нада. Како могу да се осјећам, лоше сам, право да вам кажем, опростите што сам искрен, као што сам увијек био, увијек на своју штету, на туђу никад. Ја нисам никаква звијезда "Гранда", не треба ми публицитет, ја имам 72 године и не одустајем од живота - каже популарни пјевач народне музике.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:53