Абазовић са Ботуњанима / - фото: ГОВ.МЕ
04/08/2021 u 14:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић са Ботуњанима: Пронаћи рjешење прихватљиво за све

Представници мjештана су на састанку са потпредсjедником Владе нагласили да ниjесу кочница развоjа Главног града, већ да се боре за своjе право на здрав живот.

Потпредсjедник Владе Црне Горе  Дритан Абазовић примио jе данас мjештане Ботуна коjи протестуjу због наjављене изградње колектора у њиховом насељу, наводи се у саопштењу Кабинета потпредсjедника Владе Црне Горе.

Потпредсjедник Владе пожелио jе мjештанима Ботуна добродошлицу и навео да су врата Кабинета потпредсjедника Владе увиjек отворена за све грађане. Он jе истакао да jе у проблему коjи мучи мjештане Ботуна потребно пронаћи рjешење прихватљиво за све стране, коjе ће бити у интересу мjештана Ботуна, Главног града и државе Црне Горе.

Захваљуjући се на приjему у Влади, мjештани Ботуна су потпредсjедника Владе упознали са дугогодишњим проблемима коjе имаjу у том краjу, истичући забринутост за здравље породица и опстанак људи на том подручjу. Проблематизуjући наjављену изградњу колектора у Ботуну, представници мjештана су на састанку са потпредсjедником Владе нагласили да ниjесу кочница развоjа Главног града, већ да се боре за своjе право на здрав живот.

Мjештани Ботуна су потпредсjедника Владе позвали да посjети то мjесто и упознаjу га са вишегодишњим проблемима тог краjа, што jе потпредсjедник Владе са задовљством прихватио, закључено је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:53