/ -пг биро
10/02/2022 u 13:53 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Агенциjа за становање наставља да уљепшава град

Иван Вуковић наjавио уређење фасада на jош десет зграда на териториjи мjесних заjедница "Крушевац" и "13 jул".

Градоначелник Иван Вуковић, са сарадницима, обишао jе радове на обнови фасада у диjелу града Преко Мораче, коjе Агенциjа за становање спроводи у склопу акциjе "За љепше лице Подгорице". Како је истакао Вуковић, привредна друштва Главног града реализовала су броjне проjекте на плану унапређења стања комуналне и путне инфраструктуре.

– Осим инвестициjа привредног друштва Путеви, нових игралишта, расвjете, рад Агенциjе за становање можда наjубjедљивиjе говори о трансформациjи овог диjела града. Три и по године од почетка мандата актуелне градске управе, можемо да констатуjемо да jе оваj дио града у потпуности промиjенио лице – казао jе Вуковић и наjавио уређење фасада на jош десет зграда на териториjи мjесних заjедница "Крушевац" и "13 jул".

image
-пг биро

Директор Агенциjе за становање Владимир Томовић jе подсjетио да jе у оквиру проjекта "За љепше лице Подгорице" у овом диjелу града уређено 25 фасада, те истакао да jе план активности за 2022. годину jеднако амбициозан.

–Трудимо се да обухватимо што већи броj обjеката, у свим дjеловима нашег града, како бисмо свим нашим суграђанима, у мjери могућег, изашли у сусрет, а наш град учинили љепшим. Иако jе почетак фебруара, можемо са поносом истаћи чињеницу да смо завршили фасаде на шест обjеката, док су радови на четири обjекта у току – истакао jе Томовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 17:03