28/01/2022 u 19:11 h
Н.С.-Д.Љ.Н.С.-Д.Љ.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Амбасада НР Кине Подгоричанима представља Зимске олимпијске игре

У Пекингу ће 4. фебруара почети Зимске олимпиjске и Параолимпијске игре. Амбасадор Народне Републике Кине у Црној Гори Лиу Ђин наводи да је Влада НР Кине увјерена да ће испунити обећање да ће свијету обезбиједити једноставан, сигуран и сјајан олимпијски догађај.

– Амбасада Кине у Црној Гори одржава блиску комуникацију са црногорским учесницима и институцијама и остаје спремна да омогући црногорској олимпијској делегацији да отпутује у Кину са највећим могућим погодностима током пандемије Ковид-19. Током олимпијске сезоне, љубазно вас молимо, да нам се придружите у навијању за одлично расположење и наступе црногорских спротиста. Поред тога, Прољећни фестивал ове године пада 1. фебруара. Као резултат тога, кинески народ ће уживати у најзначајнијем фестивалу године Тигра током Олимпијских игара – саопштио је Ђин.

У сусрет такмичењу, Амбасада Народне Републике Кине представила је Подгоричанима Зимске олимпијске игре. На штанду у Делти, Подгоричани су имали прилику да погледају маскоту Зимских олимпиjских игара - панду Бинг Двен Двен, као и маскоту Параолимпијских игара - кинески фењер - снијежни Жунг Жунг.

Све неопходне податке у вези са организацијом зимских игара дао је Синиша Нововић, службеник Амбасаде НР Кине.

– Амбасада је хтјела да скрене пажњу на Олимпијске игре у Пекингу. Обезбиједили смо и наградну игру, а награда су били сувенири из Кине. Грађани треба да се фотографишу на нашем штанду, да запрате и означе амбасаду на Твитеру. То је услов да добију један од поклона - а то су кишобрани, играчке, држачи за телефон, USB – рекао је Нововић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 05:00