/ - фото: ДПС
11/05/2023 u 17:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Arsović: Nova gradska vlast degradira administraciju i unižava funkcionalnost

Arsović kaže da je u dijelu sjednice koji se odnosio na predloge Odbora za izbor i imenovanja članova odbora direktora podgoričkih preduzeća, a smjenom postojećih, izvršen svojevrsan atak na administraciju gradske uprave i kompetan pravni sistem naše države

Danas je u Skupštini Glavnog grada izvršena nova sječa kadrova koji nijesu “politički podobni” i koji po svom političkom opredjeljenju ne odgovaraju novoj vlasti u Podgorici, saopštio je Vladan Arsović, odbornik liste "Svi za naš grad" u Skupštini Glavnog grada.

Arsović kaže da je u dijelu sjednice koji se odnosio na predloge Odbora za izbor i imenovanja članova odbora direktora podgoričkih preduzeća, a smjenom postojećih, izvršen svojevrsan atak na administraciju gradske uprave i kompetan pravni sistem naše države.

- Upravom ovim ostrašnjenim političkim revanšizmom u izvedbi koalicije PES – DF – Demokrate – URA, na funkcije su, između ostalih, dovedeni ljudi bez iskustva u konkretnoj oblasti njihovog budućeg angažmana, ali i bez valjane biografije i kompetencije, a neki od njih važe i za bezbjednosno interesantna lica - navodi u saopštenju.

Dodaje da oni kao takvi nijesu, niti mogu biti relevantni da obavljanju odgovorne funkcije koje su od vitalnog značaja za interese naših sugrađana.

- Shodno svemu danas viđenom, možemo konstatovati da po urozu na način rada dvije vlade nakon 30.avgusta 2020. godine, gradska uprava nastavlja svoje djelovanje na tom fonu kojim je već vidjen na državnom nivou - degradira gradsku administraciju i unižava funkcionalnost Glavnog grada- zaključuje Arsović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:31