/ ALEKSA BEčIć
19/12/2022 u 13:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bečić: Duh Podgorice najslikovitije sažima multikulturalne vrijednosti

Lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, svim građankama i građanima Podgorice, čestitao je 19. decembar - Dan Glavnog grada.

Lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, svim građankama i građanima Podgorice, čestitao je 19. decembar - Dan Glavnog grada. 

- Proslavom 19. decembra, Dana oslobođenja, obilježava se vjekovna borba za slobodu našeg naroda, koji je sve teške istorjiske periode prebrodio snagom svoga duha i morala, čojstvom i junaštvom koji su nam ostavili u amanet naši preci, kao i antifašističku misao koja nas je održala.  Duh Podgorice najslikovitije sažima multikulturalne vrijednosti koje su temelj moderne Crne Gore. Satkana od tih vrijednosti, Podgorica je grad koji svoja vrata otvara svima, pružajući brojne mogućnosti razvoja i napretka. Od kulture, nauke, obrazovanja pa sve do ekonomskih potencijala, Podgorica daje nemjerljiv doprinos i predvodi Crnu Goru na njenom putu ka evropskoj i perpsketivnoj budućnosti.  Uskoro će građani Glavnog grada dobiti i novo rukovodstvo, koji će na temeljan i dobronamjeran, a prije svega stručan način doprinijeti da se valorizuju svi potencijali, da se gradska infrastruktura poboljša, da se realizuju mnogi strateški projekti koji su neophodni Glavnom gradu. Lokalna samouprava mora biti istinski servis svih građana a ne politički podobnih, zbog toga je potreban transparentniji rad i otvorenost svih lokalnih institucija, kao i sistemski pristup u rješavanju svih izazova sa kojima se suočavaju građani i privreda. U to ime želim da svim građankama i građanima Podgorice još jednom da čestitam 19. decembar, Dan Glavnog grada- poručio je Bečić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 13:41