/ -
21/12/2023 u 14:10 h
Andrijana Dabanović, Nataša SpaićAndrijana Dabanović, Nataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Besplatan internet na pazaru

U sklopu pazara organizovaćemo i doček dječje nove godine 31. decembra, a u programu će nastupiti Leontina i škola D mol, kaže Dragan Grnović

Svi posjetioci pazara na sve tri lokacije do 15. januara moći će koristiti besplatan internet 5G mreže kompanije "One". To je donacija kompanije Glavnom gradu. Osim toga ova kompanija organizovanje i košarkaški turnir.

Ana Medigović, v.d. sekretara za kulturu kazala je da je pazar organizoban na tri lokacije kako bi bio u čitavoj Podgorici.

– Cijenimo što je kompanija "One" potvrdila snažnu dimenziju društvene odgovornosti. Podrška se ogleda i u sportskim sadržajima, kao što je košarkaški turnir. Takodje, svim građanima omogućeno je besplatno korištenje 5G mreže kako bi svojim prijateljima prenijeli impresije i dio praznične atmosfere - kaže Medigović.

Ana Mihailović ispred kompanije "One" istakla je da je ovo samo prvi korak u budućem partnerstvu sa Glavnim gradom.

– Prepoznali smo viziju Grada pa smo htjeli da doprinesemo našim uslugama i budemo dio te priče. Na sve tri lokacije obezbijedićemo besplatan WF. Mi kao Olimpijska mreza gajimo sportske vrijednosti te ćemo oranizovati sportske aktivnosti. Za posjetioce pazara na Trgu nezavisnosti organizovaćemo grebalice sa vrijednim nagradama, a nagrađujemo i najkreativnijeg posjetioca - kaže Mihailović.

Dragan Grnović, v.d. direktora Turističke organizacije Podgorica očekuje da će turistička privreda biti zadovoljna.

– Tradicionalna Podgoricka noć biće organizvana sjutra u Hotelu Hilton. U sklopu pazara organizovaćemo i doček dječje nove godine 31. decembra, a u programu će nastupiti Leontina i škola D mol - kaže Grnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:24