/ -пг биро
07/02/2022 u 13:45 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бесплатан паркинг и спортски полигон испод брда Љубовић

Недавно је стављен ван снаге ДУП Забjело-Лjубовић, те jе на мjесту планиране зграде изграђена нова парковска површина са броjним садржаjима, истакао је Градоначелник Иван Вуковић.

Градоначелник Иван Вуковић, са сарадицима, обишао jе радове на новог бесплатног паркина у насељу испод брда Љубовић. Како наводе из ПГ биро, Вуковић је користећи земљиште које је у власништу Главног града, дошли на идеjу да га претвори у велики паркинг.

image
-пг биро

– Jедан од наjвећих проблема људи коjи живе у диjелу града испод Љубовића свакако се односи на недостатак паркинг мjеста. Често смо говорили о томе, тако да смо, на бази онога што jе било реално планирати, односно користећи земљиште у власништу Главног града, дошли на идеjу да jедну велику парцелу, у наредном периоду, претворимо у велико паркиралиште. У наредних неколико седмица становници овог диjела града ће добити 119 нових бесплатних паркинг мjеста – навео jе Вуковић.

image
-пг биро

Вуковић jе наjавио и изградњу спортског полигона, као и уређење околне зелене површине. Подсjетио, да jе недавно стављен ван снаге ДУП Забjело-Љубовић, те jе на мjесту планиране зграде изграђена нова парковска површина са броjним садржаjима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 14:29