sjednica skupstine glavnog grada / -SRDJAN BOLJEVIC
24/06/2024 u 13:04 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović: Građanima neophodna rehabilitacija od samovolje i gramzivosti DPSa-a

Obećavam Danijelu Živkoviću da ću kandidovati ideju da se osnuje savjetovalište za odvikavanje od vlasti, upravo za potrebe desetina i desetina funkcionera bivše vlasti, jer to bi ovoj partiji moglo da pomogne u izlasku iz krize za foteljama, poručila je Jelena Borovinić Bojović

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković, današnjom izjavom da su "vanredni izbori u Podgorici prilika za rehabilitaciju povjerenja u DPS", potvrdio je informaciju koju sam saopštila prije nekoliko dana da je DPS politički sponzor inicijative o rušenju vlasti u Glavnom gradu i destabilizaciju Podgorice, saopštila je Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada.

– Iako je kazao da 30. avgust nisu doživjeli kao poraz nego kao lekciju koju su naučili, iz ovog nastupa možemo da vidimo da to nije slučaj. Avgusta 2020. godine jeste poražena politika DPS-a od koje ova stranka nije odustala, a lekciju izvjesno nisu savladali što se i vidi na primjeru Glavnog grada. Kada govore o Podgorici, ponovo govore o stranačkim apetitima i šansama, jer ih kao opoziciju jedino hrani nestabilnost, a ne zanima ih razvoj Podgorice i oporavak grada od njihove dugogodišnje uzurpacije. U ime građana Podgorice sa sigurnošću mogu da kažem da im nije potrebna rehabilitacija povjerenja u DPS, već od samovolje, gramzivosti i svega što je DPS činio stavljajući interes stranke iznad dobrobiti Podgorice - kazala je Borovinić Bojović.

Borovinić Bojović navodi da Živkoviću može da obeća da će kandidovati ideju da se osnuje savjetovalište za odvikavanje od vlasti, upravo za potrebe desetina i desetina funkcionera bivše vlasti.

– To bi ovoj partiji moglo da pomogne u izlasku iz krize za foteljama. Naravno, to ne bi radilo o trošku države i građana, jer je DPS i previše koštao Crnu Goru i Podgoricu - navela je Jelena Borovinić Bojović.

Živković: Spajić mora biti smijenjen prije nego bude kasno za Crnu Goru

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. jul 2024 21:45