Jelena Borovinić Bojović / Foto: SRDJAN BOLJEVIC
10/11/2022 u 10:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović poručila Vukčeviću: Ne ponižavajte se više i ne budite halapljivi

Ne vrijeđajte zdrav razum građana i prestanite da nastojite da suspendujete izbornu volju građana, poručila je ona predsjedniku Izborne komisije

Nakon izjave predsjednika Izborne komisije Glavnog grada Veselina Vukčević da neće sazvati sjednicu oglasila se i nositeljka liste "Za budućnost Podgorice" Jelena Borovinić Bojović.

- Zašto izvjesni Veselin Vukčević, predsjednik Opštinske izborne komisije Glavnog grada NEĆE da sazove sjednicu na kojoj će formalno proglasiti rezultate izbora, na kojima su građani Podgorice ubjedljivo, sa 62 odsto, srušili DPS? Pa, između ostalog, zato što to samo za Veselina Vukčevića znači da će da ostane bez TRI plate!

Ona je navela i funkcije koje vrši Vukčević:

"1. Veselin Vukčević, za kog dosad nikad nijeste čuli, je predsjednik OIK-a.

2. Veselin Vukčević, za kog dosad nikad nijeste čuli, je i sekretar Skupštine Glavnog grada.

3. Veselin Vukčević, za kog dosad nikad nijeste čuli, je predsjednik borda direktora  gradskog preduzeća A.D.Plodovi, koje postoji od 2004. godine, a od kog nikakve koristi nemaju ni građani, ni grad , osim što  direktor i njegovi kompanjoni stavljaju novac građana u  svoje džepove."

- Veseline Vukčeviću, pošto sad svi znamo ko ste i što ste – ne ponižavajte se više, ne budite halapljivi, ne vrijeđajte zdrav razum građana, prestanite da nastojite da suspendujete izbornu volju građana, navela je Borovinić Bojović i dodala:

"Zakažite sjednicu da biste se i Vi lično upoznali s ishodom izbora koji lično za Vas znači:

1. Da više nećete biti sekretar Skupštine Glavnog grada;

2. Da više nećete biti predsjednik borda direktora “Plodova”;

3. Da više nećete biti predsjednik OIK-a."

- Osim interesa vođe, ovako je svima jasno i nacrtano da branite svoje tri plate. Ja Vam obećavam da će Vašim odlaskom najmanje troje vrijednih Podgoričana naći posao shodno svom znanju i vještinama, poručila je u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:25