Нусрет Цановић
24/04/2023 u 08:08 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Canović: Ostavku neću podniјeti, čekam novi menadžment

Spremni smo na svaki vid kontrole i provjera rezultata poslovanja. Sačekaću novi menadžment i upoznati sa poslovanjem društva i izazovnom problematikom parkiranja u gradu, ukoliko budu izrazili želju za tim, kazao јe Nusret Canović

Na računu preduzeća Parking servis trenutno ima oko 900.000 eura, saopštio јe Nusret Canović, direktor ovog gradskog preduzeća. On јe istakao da neće podniјeti ostavku na mјesto direktora, već će sačekati novi menadžment i upoznati ga sa stanjem u preduzeću i problematikom. Raspodjelom funkcija između Pokreta Evrope sad, Demokratskog fronta, Demokrata i Pokreta URA, koji čine vlast u Podgorici, mjesto direktora pripalo je Pokretu Evropa sad, a pomoćnika direktora Pokretu URA.

– Parking servis se nalazi u najboljem stanju od osnivanja u tehničkom, tehnološkom, finansijskom i kadrovskom smislu. Na računima društva trenutno se nalazi oko 900.000 eura, kao rezultat domaćinskog i odgovornog rada – tvrdi Canović.

On navodi da Parking servis nema dugovanja niti јe preduzeće kreditno zaduženo.

– U Parking servisu ima 136 zaposlenih i zadnjih osam godina nije bilo povećanja ukupnog broja zaposlenih zahvaljujući racionalizaciji poslovnih procesa i primjeni savremenih tehničkih i tehnoloških rješenja. Društvo u ovoj godini, iz mjeseca u mjesec postiže rekordne prihode. Naročito smo ponosni na tehnički i tehnološki napredak koje je preduzeće ostvarilo u prethodnih par godina i omogućilo građanima niz naprednih servisa za lakše i jednostavnije korišćenje usluge parkiranja – kaže Canović.

Canović ističe da su kapaciteti povećani na oko 7.000 parking mjesta.

– Zajedno sa Glavnim gradom i gradskim službama samo u zadnjoj godini obezbijeđeno je 1.500 novih besplatnih parking mjesta za građane u više djelova grada – ističe Canović.

Nusret Canović kaže da su spremni na svaki vidi kontrole poslovanja preduzeća, te da ostavku na to mјesto neće podniјeti.

– Spremni smo na svaki vid kontrole i provjera rezultata poslovanja. Sačekaću novi menadžment i upoznati sa poslovanjem društva i izazovnom problematikom parkiranja u gradu, ukoliko budu izrazili želju za tim – kazao јe Canović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:13