Реконструкција Улице Сава Лубарде почела је у јуну прошле године / -Пг биро
31/01/2022 u 07:38 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЦЕДИС: Завршетак радова у Улици Сава Лубарде не зависи од нас

Процес измјештања електроинсталациjа у Улици Сава Лубарде обавља се у организациjи Агенциjе за изградњу и развоj Погорице тако да радови не зависе од ЦЕДИС-а већ од организатора тога посла, наводе из ЦЕДИС-а

Динамика као и процес измјештања електроинсталациjа у Улици Сава Лубарде обавља се у организациjи Агенциjе за изградњу и развоj Погорице тако да радови, као такви, не зависе од ЦЕДИС-а већ од организатора тога посла, саопштили су из Службе за корпоративне комуникациjе - ЦЕДИС-а. Градоначелник Подгорице Иван Вуковић прошле седмице обишао је радове у Старој вароши и рекао да се чекају још екипе ЦЕДИС-а да заврше посао у Улици Сава Лубарде, те да ће након тога улица бити завршена. Он је казао да је постојало неколико нелегално подигнутих ограда које је требало уклонити, као и да је Главни град договорио са ЦЕДИС-ом да се искористи период радова, као и техничке могућности, и да се укопају каблови електроинсталација, што је уз све то утицало на продужење рока за реализацију овог пројекта.

– Агенциjа за изградњу и развоj Подгорице обратила се званичним дописом ЦЕДИС-у са захтjевом за пружање техничке подршке на обезбjеђивању потребне опреме за полагање нисконапонских и 10 кВ каблова, као и изради кабловских споjница због реконструкције саобраћаjнице. Динамика реализациjе наведеног посла зависи од динамике извођења радова у организациjи Агенциjе за изградњу и развоj Подгорице. Такође, траjање радова, као и могућности завршетка приjе плана, надлежност jе организатора посла у овом случаjу Агенциjе за изградњу и развоj Подгорице – саопштили су из ЦЕДИС-а.

Реконструкција Улице Сава Лубарде почела је у јуну прошле године и требала је бити завршена у октобру. Међутим, радови су се одужили па је нови рок за завршетак био децембар 2021. године, а како ни тада саобраћајница није завршена, нови рок је крај фебруара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:18