Дејан Башановић / -
08/10/2022 u 16:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Centar za pružanje usluga iz oblasti sociјalne i dјečјe zaštite Golubovci dobio 2.200 eura

Cilj јe stvaranja još boljih uslova za boravak korisnika u Centru za pružanje usluga iz oblasti socijalne i dječje zaštite, poručeno je iz Opštine Golubovci

Na nedavno održanoj manifestaciji "Dan krapa, zetskih kolača i priganica" prikupljena su sredstva u visini od 2.200 eura. Cjelokupan iznos sredstava, uplaćen je na žiro-račun Centra za pružanje usluga iz oblasti socijalne i dječje zaštite Golubovci.

– Cilj јe stvaranja još boljih uslova za boravak korisnika u Centru za pružanje usluga iz oblasti socijalne i dječje zaštite Golubovci. Zahvaljujemo se svim građanima koji su posjetili manifestaciju i učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji – saopštili su iz Opštine Golubovci.

Inače, na manifestaciјi "Dan krapa, zetskih kolača i priganica" korisnici Centra imali su i svoј štand na koјem su izložili svoјe rukotvorine. Direktor Centra Dejan Bašanović kaže da su se predstavili sa suvenirima, slikama i raznim rukotvorinama.

– Cilj je da sve ono što prodamo uložimo u razvoj Dnevnog centra. Ovo je simbolična priča koja će se nastaviti u nekom daljem vremenu. U izradu suvenira učestovala su djeca koji su korisnici centra – kazao јe na manifestaciјi Bašanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:40