/ -
13/04/2022 u 11:35 h
А.Д.А.Д.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Чистоћа поставила дигитални уређај у згради Градском парламента: Брже до информација

Грађани ће имати и могућност плаћања мjесечног рачуна, jедноставним уношењем потребних података, на саjту коjи ће бити доступан на овом уређаjу, кажу из Чистоће

Предузеће Чистоћа поставило је нови дигитални уређај у холу Службе за заједничке послове у згради Градског парламента. Интерактивни дигитални уређаj, како су саопштили из Чистоће, грађанима пружа могућност самосталног претраживања саjта www.cistoca.me, страница на друштвеним мрежама, као и добиjања информациjа о пословима и активностима предузећа, путем видео садржаjа и фотографиjа.

–Грађани ће имати и могућност плаћања мjесечног рачуна, jедноставним уношењем потребних података, на саjту коjи ће бити доступан на овом уређаjу. Поред овога, активности Чистоће биће емитоване периодично и на уређаjима коjи се налазе у тржним центрима Делта сити, Мол оф Монтенегро и Базар. Локална самоуправа наставља са дигитализациjом, а све са циљем да услуге буду приступачниjе, а наши суграђани правовремено информисани о свим важним темама – поручују из Чистоће.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:05