/ -
28/12/2022 u 15:21 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čistoća dobila kiper od 200.000 eura

U novu opremu Čistoće, tokom protekle četiri godine, uloženo je preko 1.300.000 eura,rekao je Ivan Vuković

Preduzeće Čistoća dobilo јe novo vozilo-kiper koјe će ekipama na terenu olakšati posao. Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković obišao јe preduzeće i kazao da su se tokom četiri godine trudili da zaposlenima u mјeri mogućeg olakšaјu posao.

– To smo radili i kroz povećanje zarada i intenzivnom investicionom aktivnošću koja za rezultat ima nabavku devet novih, vrlo vrijednih kamiona. U pitanju su najmodernije mašine tog tipa koje umnogome olakšavaju ispunjavanje svakodnevnih zadataka. Danas smo promovisali jedan takav kamion poslednje generacije, vrijedan gotovo 200.000 eura. Sve kad se sabere, u novu opremu Čistoće, tokom protekle četiri godine, uloženo je preko 1.300.000 eura – rekao je Vuković.

Direktor Čistoće Andrija Čađenović istakao јe da je u pitanju najveći investicioni ciklus, koji su u partnerskom odnosu sa upravom Glavnog grada ostvarili.

– Ukupna vrijednost sve opreme je preko 3.000.000 eura. Raspisali smo tender za nabavku nove auto čistilice, vrijednosti oko 160.000 eura koje će dodatno pojačati higijenu grada. Ovo vozilo će služiti za efikasno uklanjanje divljih deponija, prevoz kabastog otpada i usluge prema trećim licima – istakao je Čađenović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
ČISTOĆAKIPER
24. april 2024 02:12