/ PG BIRO
02/11/2022 u 16:06 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čistoća nabavila autosmećar

Autosmećar je zapremine 16 kubika, a služiće za pražnjenje metalnih kontejnera, naveli su iz Čistoće

Vozni park preduzeća Čistoća bogatiji je za još jedno vozilo autosmećar zapremine 16 kubika za pražnjenje metalnih kontejnera. Kako su iz Čistoće saopštili ovo vozilo će narednih dana biti stavljeno u funkciju i doprinijeće da pražnjenje posuda za komunalni otpad i očuvanje životne sredine budu dodatno unaprijeđeni.

– Vozilo je brendirano tako da će cjelodnevnim angažovanjem na prostoru grada predstavljati i svojevrstan vid reklame koja je uvijek u pokretu. Takođe, kao rezultat dugogodišnje saradnje preduzeća sa kompanijom "Alegrina" iz Novog Sada, koja je predstavnik finske kompanije "Molok" za ovaj dio Evrope, ovom društvu je, u vidu donacije, isporučen jedan "Molok Light" nadzemni kontejner. Riječ je o modernoj posudi ukupnog kapaciteta dva kubika, sa dva otvora, namijenjenoj za odlaganje komunalnog i biljnog otpada, vrijednosti 4.400 bez PDV-a – naveli su iz Čistoće.

Oni su saopštili da će ova donacija doprinijeti unapređenju komunalne opreme na teritoriji glavnog grada, a istovremeno je potvrda da je kompanija "Molok" prepoznala Podgoricu kao grad gdje može prezentovati sve svoje proizvode, kako zbog pravilnog odlaganja otpada, tako i zbog visokog nivoa higijene posuda i njihovog redovnog održavanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 18:53