/ -
15/02/2022 u 13:01 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђаци у ОШ "Вук Караџић" заостају са градивом због недостатка опреме: Школи потребни рачунари

Приjе 50 година поједине куће нијесу имале струjу, а сада jе риjеткост наћи куће које не посједују рачунар, истакао је Будимир Вукићевић, в.д дирекора.

Технолошки напредак самоувjерено се шири планетом. Како истиче Будимир Вукићевић, в.д дирекора ОШ "Вук Караџић", приjе 50 година поједине куће нијесу имале струjу, а сада jе риjеткост наћи куће које не посједују рачунар. Како би остали у корак са временом и ученицима обезбиједили квалитетну наставу Вукићевић истиче да су школи неопходни рачунари у учионици из информатике.

– Књига је најбољи друг човјеку али у овом времену све је окренуто интернету. Савременост је савременост, и када је у питању интернет и кориштење савремених срестава за бржу комуникацију и проток информација ја морам да нагласим да нашој школи је потребна донација рачунара. Школа има пар рачунара који су вемома стари. Толико су успорили да просто нису више за употребу. За потребе рачунарске учионице је неопходно око 30 рачунара како би професорица информатике мога одржати свој предмет онако како требе. Ових дана ћемо направити акцију набављања тих рачунара. Много тога треба урадити за ову школу, али сам издвојио овај приоритет како дјеца не би заостајала са градивом. Надам се да ћемо ускоро оспособити рачунарску учионицу – закључује Вукићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:29