/ - SLOBODNA CG
16/12/2022 u 13:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković formirao podgorički odbor: Mujičić na čelu

Mogu vam reći da je mnogo lakše i ljepše rukovoditi partijom koja je dio vlasti. Šalu na stranu, ponosan sam što naša mlada partija raste iz dana u dan, uprkos svim otežavajućim okolnostima, naveo je Dajković

Slobodna Crna Gora sinoć je formirala podgorički odbor stranke koji će brojati devedeset članova. Predsjednik Slobodne Crne Gore i odbornik u Glavnom gradu Vladislav Dajković imenovao je ekonomistu Miljana Mujičića za predsjednika odbora Glavnog grada, dok će funkciju sekretara odbora pokrivati Marko Darmanović, navodi se u saopštenju.

- Mogu vam reći da je mnogo lakše i ljepše rukovoditi partijom koja je dio vlasti. Šalu na stranu, ponosan sam što naša mlada partija raste iz dana u dan, uprkos svim otežavajućim okolnostima. Prije godinu dana smo osnovali partiju, ali smo čekali sa formiranjem organa, iz samo jednog razloga: da se upoznamo međusobno i da vidimo kome možemo vjerovati, a kome ne. Ovdje su danas ljudi kojima možemo vjerovati. Od danas krećemo u formiranje partije po svim nivoima: Predsjedništvo, Izvršni odbor, Gradski odbor, Forum žena, Forum mladih, ali i svih odbora po Crnoj Gori. Dajem riječ: Slobodna Crna Gora će postati jaka partija na ponos svih vas i građana, zaključio je Dajković.

Novoizabrani predsjednik podgoričkog odbora Miljan Mujičić je istakao da je podgorički odbor temelj partije.

- Ciljevi podgoričkog odbora su efikasno sprovođenje naših predizbornih obećanja, formiranje mjesnih odbora u cijelom gradu, rad na omasovljenju članstva, ali i spremanje za naredne izbore. Neka nam je srećno, zaključio je Mujičić.

Sekretar Gradskog odbora Marko Darmanović je istakao da je kroz terenski rad i prethodne kampanje ušao u stotine domova i ulica.

- Što znači da svoj posao poznajem itekako dobro. Funkciju ću obavljati časno i pošteno, na ponos svih vas, ali i na ponos građana Podgorice, naveo je Darmanović.

Slobodna Crna Gora će u narednom periodu formirati sve partijske organe u VD stanju, nakon čega će se održati vanredni kongres na kom će se birati partijski rukovodioci u punom mandatu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 17:31