Vladislav Dajković
21/04/2024 u 14:52 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković: Nije Injac namještala tendere i skrivala službene automobile

Dva bivša gradonačelnika DPS-a Miomir Mugoša i Slavoljub Stijepović se i danas nalaze na optuženičkoj klupi zbog ozbiljnih zloupotreba i korupcije, a o Andriji Čađanoviću i Goranu Jankoviću vjerujem da će uskoro tužilaštvo dati svoj sud, kazao je Dajković

Iako ne pripadam političko-ideološkoj opciji gradonačelnice Olivere Injac, kao koalicioni partner, ali i kao čovjek, javno stajem u njenu odbranu povodom sve učestalijih i sve beskrupuloznijih napada DPS-a koje trpi na dnevnom nivou, saopštio je Vladislav Dajković, v.d. rukovodioca Službe za građane Glavnog grada.

– Pokušaji opozicije u Glavnom gradu na čelu sa DPS i SD da raznim inicijativama o smjeni gradonačelnice Olivere Injac izazovu krizu vlasti, u službi su skretanja pažnje javnosti sa hapšenja visokih državnih funkcionera bliskih bivšem režimu koji su optuženi za užasna krivična djela. Ono što odbornici DPS, SDP i SD spočitavaju Oliveri Injac je toliko minorno i beznačajno u odnosu na ono što je radila bivša gradska uprava za vrijeme njihove vladavine. Podsjećanja radi, dva bivša gradonačelnika DPS-a Miomir Mugoša i Slavoljub Stijepović se i danas nalaze na optuženičkoj klupi zbog ozbiljnih zloupotreba i korupcije, a o drugim funkcionerima na nivou Glavnog grada poput Andrije Čađanovića i Gorana Jankovića vjerujem da će uskoro i tužilaštvo dati svoj sud - kazao je Dajković.

Dajković kaže da nije Olivera Injac zaposlila po skoro šest stotina radnika u Vodovodu i Čistoći, niti je namještala tendere i skrivala službene automobile.

– Zašto ne reći da nije Olivera Injac tukla novinare na ulici već isključivo bivša gradska uprava i njeni protagonisti. Najzad, ako iko može ugroziti stabilnost gradske vlasti to će biti sama gradska vlast, a nikako ne DPS i SD jer su građani Podgorice, ne tako davno, sa trideset hiljada glasova razlike u korist nove gradske većine, rekli šta misle o njihovoj politici - istakao je Dajković.

na 2 na veću

vešović i dajković

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 03:50