Vladislav Dajković / -SLOBODNA CRNA GORA
16/04/2024 u 15:23 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković o napuštanju PZP-a: Nije im bio krivi dio

Konstatujem i da je ovim činom došlo do izvjesnog nepoštovanja predizbornog koalicionog sporazuma po kome nikome, a posebno PZP-u, nije bio "krivi dio", kaže Vladislav Dajković

Sa žaljenjem konstatujem da je PZP danas napustio koaliciju Za budućnost Podgorice, ni manje, ni više nego porukom na Viber grupi, kaže Vladislav Dajković, predsjednik Slobodne Crne Gore.

Dajković navodi da ih to nije naročito iznenadilo, imajući u vidu da su nedavno potpisali memorandum o saradnji sa klubom odbornika Pokret za Podgoricu čiji su članovi bliski predsjedniku države Jakovu Milatoviću.

PzP napustio koaliciju "Za budućnost Podgorice"

–S tim u vezi, konstatujem i da je ovim činom došlo do izvjesnog nepoštovanja predizbornog koalicionog sporazuma po kome nikome, a posebno PZP-u, nije bio "krivi dio". Kolegama iz PZP, imajući u vidu da smo zajedno iznijeli pobjedničku kampanju za istorijske promjene u Glavnom gradu, želim sve najljepše u nadi da ćemo sarađivati i u budućnosti. Najzad, Slobodna Crna Gora će zajedno sa kolegama iz DNP, Nove, Prave i Radničke nastaviti da štiti pobjedničko ime koalicije "Za budućnost Podgorice", a samim tim i izbornu volju građana Glavnog grada - navodi Vladislav Dajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:40