/ -
16/02/2024 u 12:49 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković: Podržavamo da Pavle Bulatović dobije ulicu

Bulatović je ostavio dubok trag u crnogorskoj politici po svojoj čestitosti i hrabrosti, te zbog toga apsolutno zaslužuje svaku počast države Crne Gore koja je izostala devedesetih godina - onda kad je bila najpotrebnija, poručio je Vladislav Dajković, predsjednik Slobodne Crne Gore

Slobodna Crna Gora, kao parlamentarna stranka na gradskom nivou, podržava inicijativu odborničkog kluba Demokratske Crne Gore u Glavnom gradu da se jedna ulica u Podgorici nazove po pokojnom Pavlu Bulatoviću, bivšem crnogorskom i saveznom ministru, saopštio je Vladislav Dajković, predsjednik Slobodne Crne Gore.

– Bulatović je jedna od prvih nedužnih žrtava koje su pale u borbi protiv organizovanog kriminala iza kojeg je – kako u tom vremenu, tako i u ovom današnjem – stajala politika bivšeg predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića. Pokojni ministar Bulatović je bio Srbin, ali to nije razlog zbog kog podržavamo inicijativu, već isključivo zbog činjenice da je bio čovjek u vremenu u kom su dominaciju polako preuzimali neljudi. Najzad, Bulatović je ostavio dubok trag u crnogorskoj politici po svojoj čestitosti i hrabrosti, te zbog toga apsolutno zaslužuje svaku počast države Crne Gore koja je izostala devedesetih godina - onda kad je bila najpotrebnija. No, kako rekoše stari: nije kasno, ko hoće časno – poručio je Dajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:32