/ -
17/02/2022 u 15:39 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дају у закуп 20 тезги

Тржнице и пиjаце објавиле су jавни позив, за закуп тезги за продају робе широке потрошње на пиjаци на Ћемовском пољу, у кругу Сточне пиjаце, прикупљањем понуда

Тржнице и пиjаце објавиле су jавни позив за давање у закуп 20 тезги. Како су навели из овог предузећа минимална циjена закупнине износи 14 еура по метру квадратном, без обрачунатог ПДВ-а, а површина jедне тезге jе 15 квадрата.

– Заинтересовани закупци, на име откупа документациjе треба да уплате 10 еура, на жиро рачун предузећа код Прве банке ЦГ. Документациjа се може преузети непосредно у просториjама управе Тржнице и пиjаце сваког радног дана од осам до 14 часова – навели су из Тржница и пијаца. 

Они су саопштили да понуда мора бити достављена у штампаноj форми и треба да садржи име и презиме, адресу становања, матични броj, односно броj личне карте или пасоша, броj телефона за физичка лица, назив и сjедиште, броj телефона за правна лица.

– Понуда мора садржати и ознаку продаjног мjеста, понуђену циjену изражену у еурима по квадрату, на мjесечном нивоу, броj жиро рачуна за враћање депозита, печат и потпис овлашћеног лица за правна лица, потпис за физичка лица. Право учествовања по jавном позиву немаjу понуђачи коjи имаjу неизмирене обавезе по основу уговора о закупу, према овом привредном друштву, а jедини критериjум за избор наjповољниjе понуде jе понуђена циjена. Понуде се подносе до 25. фебруара до 11 часова – навели су из Тржница и пијаца. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 04:50