/ -
26/02/2022 u 14:00 h
Н.С.Н.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дефинисан програм рада Скупштине Главног града: Спремиће одлуку о кућном реду у зградама

Програма рада садржи 49 тема од који је по 14 објашњено у тематском и нормативном дијелу, а преосталих 21 у аналитичком

Секретаријат за комуналне послове за други квартал припремиће одлуку о кућном реду. То је предвиђено програмом рада Скупштине Главног града за ову годину који ће се наћи пред одборницима на сједници градског парламента 4. марта. Програм рада садржи 49 тема од који је по 14 објашњено у тематском и нормативном дијелу, а преосталих 21 у аналитичком.

У документу је назначено да је теме за израду програма доставио градоначелник. Између осталог, планирано је доношење измијењене одлуке о такси превозу, одлука и мјерилима за категоризацију општинских и некатегорисаних путева, правилника о садржају и начину вођења евиденције о општинским путевима на територији града. Планирано је доношење одлуке о јавном водоснабдијевању, одлуке о водоснабдијевању сеоских и других насеља, одлуке о подизању спомен-обиљежја давањем назива улицама, као и буџета за наредну годину.

Такође, програм предвиђа доношње одлуке о обиму и врсти допуштених радова на спољним дјеловима зграде, извјештај о раду градоначелника за прошлу годину, програм уређења простора за наредну годину, програме рада за наредну годину предузећа и установа чији је оснивач Главни град.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:44