/ Фото: ПГ биро
04/06/2021 u 11:29 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Депонија на Златици биће санирана, Бемакс увјерава: Вратићемо све како је било

То је уговорна обавеза и пракса наше компаније, кажу из компаније

Радници компаније Бемакс и надлежне службе Главног града данас су у подгоричком насељу Златица почели да санирају депонију грађевинског отпада која је формирана приликом изградње аутопута. 

Директор Агенције за становање Владимир Томовић казао је да су радови почели непуних 48 сати након састанка који је локална самоуправа имала са мјештанима Старе Златице.

- Оно што смо тај дан обећали већ смо почели да реализујемо. Екипе Бемакса и стручних служби Главног града, Агенције за становање и Kомуналних услуга одрађују свој дио посла и уклањају постојећи полигон - истакао је Томовић.

image
Фото: Пг биро

Он је најавио да ће се кроз пројекат Микро020 на овој површини добити нове модерни садржаји који ће бити реализовани у сарадњи Главног града и компаније Бемакс. 

Јована Вуксановић из компаније Бемакс казала је да је њихова уговорна обавеза и пракса компаније да све површине које заузму врате у првобитно стање.

- Тако да као што смо обећали, већ смо почели са радовима. Оно што је важно рећи јесте да ће компанија Бемакс донирати извођење радова на овој локацији која ће бити још једа у низу локација у оквиру пројекта Микро 020. Ова донација није прва а наравно неће бити ни посљедња - нагласила је она, додајући да ће са стручним службама Главног града и ову површину уредити онако како наши грађани то и заслужују.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:37