/ -
05/01/2022 u 14:54 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дежурне службе за празнике

Домови здравља Блок пет, Нова варош, као и здравствени објекти на Конику, у Голубовцима и Тузима биће отворени за вријеме божићних празника, од 7 до 21 сат.

У пуном капацитету, од 7 до 21 час, радиће и ковид центри за одрасле на Старом аеродрому и у Доњој Горици, али и ковид центар за дјецу у Толошима. Када је у питању имунизација, грађани се данас, од 8 до 18 часова, могу вакцинисати на вакциналном пункту Универзитетски центар, а 8. и 9. јануара то могу учинити на истом пункту од 8 до 20 сати. Вакцинални пункт у Делти биће отворен 8. јануара од 10 до 18 сати.


Продавнице затворене на Божић

Продајни објекти компанија Воли и ХДЛ Лаковић биће затворени на Божић, 7. јануара. Продавнице ће већ 8. јануара радити по уобичајеном радном времену.


Зелене пијаце раде до 15 сати

Пијаце ће за вријеме празника радити скраћено радно вријеме. Зелене пијаце ће од 6. до 8. јануара бити отворене од 6 до 15, мјешовите од 8 до 15 часова, док ће Камионска радити уобичајено радно вријеме од 4 до 21 час. Продаjа употребљаване робе биће отворена од петка, 7. јануара до недјеље, 9. јануара од 6 до 14 сати.


Празнични ред вожње

Аутобуси превозника Градски саобраћај ПГ и БЛТ за вријеме божићних празника саобраћаће по празничном реду вожње. Тако ће умјесто на пола сата, аутобуси саобраћати на сат и по. По устаљеном реду вожње аутобуси ће возити од понедјељка.

Бесплатно паркирање

Предузеће Паркинг сервис за вријеме празника од 6. до 8. јануара неће наплаћивати паркирање у зонираним дjеловима града, и на посебним паркиралиштима и гаражама. Паркинг ће се једино наплаћивати на паркиралиштима у Улици Миљана Вукова у центру града, и код Фонда ПИО у Улици Вака Ђуровића.

Без искључења струје

Црногорски електродистристрибутивни систем 6. и 7. јануара није планирао искључења са електромреже. У случају ванредних околности биће ангажоване додатне екипе, а евентуални прекид напаjања и квар на дистрибутивноj мрежи, за вриjеме празника, грађани могу приjавити на дежурне броjеве телефона 020/ 633- 979 и 020/ 622-773.

Дежурају мајстори Водовода

Дежурни током божићних празника биће и мајстори Водовода. Све кварове на водоводној мрежи грађани могу пријавити на број телефона 020/440-388.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 04:58