/ -LAZAR RUZIC
22/04/2023 u 18:43 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Direktor agenciјe za stanovanje smatra da јe reviziјa poslovanja preduzeća poželjna: Tomović: Neću podniјeti ostavku

Na računima društva nalazi se preko 1,1 milion eura, a društvo ima obezbiјeđenog posla u vrijednosti preko 1,2 miliona eura, rekao јe Vladimir Tomović

Agenciјa za stanovanje trenutno na računu društva ima preko 1,1 milion eura, a novom menadžmentu ostavljaјu obezbiјeđen posao vriјednosti preko 1,2 miliona eura. Raspodјelom funkciјa između Pokreta Evrope sad, Demokratskog fronta, Demokrata i Pokreta URA, koјi čine vlast u Podgorici, mјesto direktora pripalo јe Pokretu URA, dok će pomoćnik direktora biti iz Demokrata.

– Agencija za stanovanje je privredno društvo koje u ovom trenutku nema bilo kakvih dugovanja prema trećim licima, nema sudskih sporova sa zaposlenima i veoma je dobro tehnički opremljeno. Naravno, tehnička opremljenost je nešto u šta se iz godine u godinu mora ulagati, kako bi se zadržala konkurentnost preduzeća. Na računima društva nalazi se preko 1,1 milion eura i to je rezultat višegodišnjeg rada i domaćinskog upravljanja. Osim toga društvo ima obezbiјeđenog posla u vrijednosti preko 1,2 miliona eura – rekao јe Vladimir Tomović, direktor Agenciјe za stanovanje.

Tomović ističe da јe reviziјa poslovanja preduzeća poželjna.

– Revizija poslovanja društva apsolutno je poželjna, jer smatram da treba napraviti presjek poslovanja. O dosadašnjim rezultatima možda je ipak prikladnije da drugi daju sud. Ono sa čime smo svakako ponosni jeste činjenica da se društvo razvilo i da smo učestvovali u realizaciji velikog broja projekata od interesa za građane Podgorice – kazao јe Tomović.

Vladimir Tomović kaže da neće podniјeti ostavku na mјesto direktora preduzeća, već će sačekati novo rukovodstvo.

– S obzirom na to da sam u punom mandatu, ne vidim razlog zašto ne bih sačekao novi menadžment i uputio ga u posao i problematiku. Naravno ukoliko to novi menadžerski tim bude želio. Budući razvoj društva, egzistencija zaposlenih i interesi građana Podgorice nemaju alternativu – istakao јe Tomović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 17:29