/ -
01/03/2022 u 12:57 h
А.Д.А.Д.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

До краја године на 30 локација: Лед инфо табле о слободним паркинг мјестима

До краја године на више од 30 локација на булеварима биће постављене инфо лед табле које ће возачима давати информације колико има слободних паркинг мјеста на паркинзима. То је најавио Нусрет Цановић, директор Паркинг сервиса. Он је казао да су табле сада постављене на 14 локација у граду.

– У току је постављање инсталација за инфо лед табле на више локација у граду. Ширићемо мрежу и имаћемо их више, односно до краја године ће их бити на преко 30 локација. Дешава се да неке табле не раде, али то није трајно већ тренутно због нестанка струје или испада склопке. То је систем који се контролише из оперативног центра гдје се скупљају информације и одатле дистрибуирају. Ти подаци постоје и на сајту – каже Цановић.

Он је истакао да тренутно раде хоризонталну и вертикалну сигнализацију на 1.000 паркинг мјеста.

– Завршен је велики дио у МЗ Нова варош, МЗ 19. децембар, крак Улице Новака Милошева, Београдској... Остали су још неки џепови гдје је потребно извршити неке инфраструктурне дораде. Радиће се велики паркинг испод Љубовића, на Конику, у Змај Јовиној улици, а приводе се крају радови у Улици Васа Раичковића гдје очекујемо нова паркинг мјеста – казао је Цановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 08:46