Jovana Drobnjak / -
21/03/2024 u 10:59 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Drobnjak: Kazniti osobe koje su izazvale incident na presu Maškovića

Takvim licima nema mjesta u strukturama Glavnog grada i sankcije prema njima trebaju biti jasna poruka da se to neće tolerisati, kazala je Jovana Drobnjak

Odbornica Liberalne partije i članica kluba SD-LP u Skupštini Glavnog grada Jovana Drobnjak osudila je, kako je navela, upad zaposlene iz Javne ustanove Kakaricka gora na konferenciji za medije koju je organizovao Miloš Mašković, odbornik SD-a.

– Povodom skandala koji se dogodio tokom presa odbornika SD i predsjednika kluba odbornika SD - Liberalna partija, na kojem je izvršen upad od strane zaposlenih u JU "Kakaricka gora" izražavam osudu takvog neprimjerenog čina. Juče viđene scene tokom konferencije za medije odbornika Miloša Maškovića su jedinstvene u crnogorskoj politici i prestavljaju ružan primjer kako se ne treba reagovati na iznesene stavove i drugačije mišljenje. Mojem poštovanom kolegi Maškoviću želim da čestitam na džentlmenskom odnosu prema osobi koja je prekinula pres i pokušala da ga izazove na neku reakciju koja bi bila neprimjerena - saopštila je Drobnjak.

Ona je u ime Odbora Glavnog grada Liberalne partije pozvala sve aktere političkog i javnog života da budu primjer demokratskog i kulturnog dijaloga i da ostanu na nivou da čuvaju druge od sebe i uzdrže se prejakih riječi ili postupaka.

– Očekujem da će rukovodstvo Skupštine Glavnog grada i sama gradonačelnica Olivera Injac preduzeti sve da se zaštiti integritet odbornika i odbornica, ali i kazne osobe koje su izazvale ovaj incident. Takvim licima nema mjesta u strukturama Glavnog grada i sankcije prema njima trebaju biti jasna poruka da se to neće tolerisati - kazala je Drobnjak.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:17