Milatović i Spajić / - EVROPA SAD
20/09/2022 u 11:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Evropa sad" počela kampanju u Podgorici pod sloganom "Samo JakoV"

U dinamičnom razgovoru sa građanima Milojko Spajić je ukazao na licemjernost političara koji kritikuju program „Evropa sad“, ali se itekako služe rezultatima istog

U staroj zgradi Vlade, upriličen radni sastanak rukovodstva Pokreta Evropa sad! sa članovima i aktivistima na teritoriji Podgorice, kojom prilikom je Podgoričanima uručeno preko 400 članskih karata.

Kako navode iz ovog pokreta, ovo je prilika da se predstave planovi Evrope sad! za Podgoricu, ali i da se ozvaniči početak kampanje za izbore u glavnom gradu pod sloganom „SAMO JAKO√“.

U uvodnom govoru Jakov Milatović je naglasio da “Evropa sad! ima tim za duge staze, hrabre, istrajne i sposobne ljude”.

- Vratili smo nadu da u Crnoj Gori postoje ljudi koji rade za svoj narod, za sve građane i građanke naše Crne Gore. Nije patriotizam jednom rukom držati zastavu, a drugom grabiti za sebe iz gradskog ili državnog budžeta! Patriotizam je dati sve od sebe za svoju zemlju. Ovo je vrijeme za nove ideje, za nove ljude, rekao je Milatović.

 Filip Ivanović je zahvalio prisutnim članovima i simpatizerima na podršci, ističući da oni nisu „samo ispunili ovu salu, već i srca svij nas koji smo vas zamolili da svojim imenom, ugledom radom i zalaganjem budete dio nezaustavljive promjene, koja će konačno našu zemlju učiniti zaista zemljom svih nas“. On je naglasio da je važno da i „večeras i sjutra i svakog dana pokažemo hrabrost, snagu, jedinstvo i nepokolebljivu volju da poražene snage, koliko god bile umivene i kamuflirane, nikada više ne dobiju priliko ne samo da vode naš grad ili državu, već ni da kroje našu i sudbinu naših potomaka“.

image

Evropa sad

- EVROPA SAD

U dinamičnom razgovoru sa građanima Milojko Spajić je ukazao na licemjernost političara koji kritikuju program „Evropa sad“, ali se itekako služe rezultatima istog.

- Obišao sam Ministarstvo finansija želeći da steknem uvid u stanje javnih finansija, želio sam da provjerim i podatak koliko je to političara vratilo dio 'preko plate' koji im je omogućio program 'Evropa sad'. I tu stoji jedna velika nula!, kazao je Spajić.

U završnom obraćanju, Milatović je ohrabrio sve prisutne da glasaju slobodno jer „iako smo u prethodnih 30 godina bili taoci domaćih političara i njima bliskih tajkuna – iskra slobode živi u svakom građaninu“.

Građani su imali prilike da razgovaraju s govornicima, koji su poslali poruke da je ovo vrijeme, vrijeme velikih promjena, istorijskih izbora i da će Podgorica nakon njih dobiti obrazovanog i poštenog gradonačelnika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:32