/ -DEJAN LOPICIC
28/11/2022 u 12:05 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gimnazijalci najbolji u stonom tenisu

Gimnazija, za koju su nastupali Jana Perović, Novak Novaković i Andrija Radulović, u finalu savladala je Građevinsku školu "Inž Marko Radević", saopštili su iz Sekretarijat za kulturu i sport

Ekipa Gimnazije Slobodan Škerović osvojila je prvo mjesto na Prvenstvu srednjih škola u stonom tenisu, koje je održano u okviru manifestacije "Srednjoškolci Podgorici". Kako su saopštili iz Sekretarijat za kulturu i sport, prvenstvo, koje je odigrano u Resursnom centru za djecu i mlade Podgorica, okupio je devet podgoričkih srednjih škola.

– Gimnazija, za koju su nastupali Jana Perović, Novak Novaković i Andrija Radulović, u finalu savladala je Građevinsku školu,,Inž Marko Radević''. Srebrni tim nastupio je u sastavu Nikolina Pođanin, Nemanja Vuković i Janko Jokić. Kao trećeplasirana završila je ekipa Srednje mješovite škole Golubovci, u sastavu Milena Vuletić, Darko Korać i Mihailo Senić. U neizvjesnoj borbi za bronzanu medalju bila je bolja od Ekonomske škole,,Mirko Vešović''. Na prvenstvu, koje je imalo imalo inkluzivni karakter, učestvovalo je devet podgoričkih srednjih škola, a održano je pod pokroviteljstvom Glavnog grada i Sekretarijata za kulturu i sport, a uz tehničku podršku Paraolimpijskog komiteta – Sekretarijat za kulturu i sport.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:05