/ -
21/07/2022 u 18:32 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glavni grad osniva prvi Omladinski klub

Omladinski klub i sve aktivnosti koje budu realizovane u sklopu njega, pomoći će mladima da ostvare svoj potencijal, da se razviju u savjesne, odgovorne i aktivne članove društva, naveli su iz PG biroa

Glavni grad osnovaće prvi Omladinski klub. Kako su saopštili iz PG biroa u njemu će mladi sugrađani sticati znanja, vještine i iskustva koja će doprinijeti njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

– Omladinski klub i sve aktivnosti koje budu realizovane u sklopu njega, pomoći će mladima da ostvare svoj potencijal, da se razviju u savjesne, odgovorne i aktivne članove društva koji će služiti kao dobar primjer i podsticaj generacijama koje dolaze. Vjerujemo da će ovo postati omiljeno mjesto za okupljanje i druženje mladih ljudi, mjesto na kom će se roditi, razviti i realizovati brojne ideje koje će u značajnoj mjeri doprinijeti razvoju Podgorice. Adresa Omladinskog kluba, koji je samo jedan u nizu ovakvih sadržaja koje Glavni grad planira da realizuje je Hercegovačka broj 13. Odlukom o osnivanju Omladinskog kluba je predviđeno da se prostor u okviru  kluba koristi za sprovođenje omladinskih aktivnosti, a isti se može ustupiti nevladinim organizacijama koje sprovode omladinsku politiku – naveli su iz PG biroa.

Oni su istakli da će Glavni grad u narednim danima raspisati javni poziv namijenjen nevladinim organizacijama koje žele da se uključe u rad Omladinkog kluba.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 09:39