/ -
09/08/2023 u 15:41 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glavni grad pomaže renoviranje OŠ "Vuk Karadžić"

Preduzeće Agencija za stanovanje je u najkraćem roku pristupila radovima, koji podrazumijevaju gletovanje, krečenje i nanošenje masne boje u tri paviljona, saopštili su iz PG biroa

Zamjenik gradonačelnice, Danilo Šaranović i direktor Agencije za stanovanje, Vladimir Tomović, obišli su radove u OŠ "Vuk Karadžić". Glavni grad je pozitivno odgovorio na urgenciju direktora ove škole, Budimira Vukićevića, da uzme učešće u radovima.

– Preduzeće Agencija za stanovanje je u najkraćem roku pristupila radovima, koji podrazumijevaju gletovanje, krečenje i nanošenje masne boje u tri paviljona. Pored toga što će gradska preduzeća Putevi i Zelenilo tokom ovog mjeseca raditi na sanaciji pristupnh puteva i izgradnji parkinga u sastavu vrtića u Maslinama i na Zabjelu, Agencija za stanovanje, sa druge strane, učestvuje u radovima na pripremi nekoliko podgoričkih škola za novu školsku godinu - saopštili su iz PG biroa.

Oni navode da pored radovau OŠ "Vuk Karadžić" ovo gradsko preduzeće privodi kraju izradu 150 metara ograde za potrebe OŠ "Radojica Perović", čime će se kompletirati prošle godine započeta zamjena kompletne ograde oko dvorišta škole.

– U OŠ "Sutjeska" izvršeni su pripremni radovi obiјanja i odvoza uklonjenih pločica u dijelu mokrih čvorova, a za potrebe OŠ "Oktoih" planirani su zanatski radovi u dvorištu i na jednom od školskih poligona. Sve ovo je potvrda opredjeljenja da kao nova gradska uprava u svakom segmentu odlučno radimo u javnom interesu, a od učešća u stvaranju što je moguće boljih uslova za boravak djece u školama i vrtićima, za Glavni grad nema većeg interesa – navode iz Pg biroa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 15:55