/ -
17/06/2022 u 17:19 h
М.Л.В.М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Главни град помаже Заводу за хитну медицинску помоћ у стварању бољих услова

На састанку је усаглашено да просторни капацитети ниjесу адекватни како за кориснике услуга, тако и за запошлене, саопштили су из ПГ бироа

Главни град ће помоћи у стварању бољих услова за кориснике услуга и запошљене Завода за хитну медицинску помоћ поручено је на састанку градоначелник Иван Вуковић, и директором Завода за хитну медицинску помоћ Црне Горе, Вуком Никовићем. Како наводе из ПГ бироа, Вуковић је истакао да је Главни град у више наврата пружао помоћ приликом адаптациjе и опремања простора, као и обезбjеђивања опреме за запошљене.

– На састанку је усаглашено да просторни капацитети ниjесу адекватни како за кориснике услуга, тако и за запошлене. У наредном периоду потребно jе предузети активности на рjешавању овог проблема. Главни град препознаjе потребу стварања наjбољих услова за грађане и здравствене раднике, због чега су саговорници закључили да jе потребно рjешавати питање новог простора Завода за хитну медицинску помоћ, кроз сарадњу локалне самоуправе, менаџмента ове установе и ресорних министарстава – саопштили су из ПГ бироа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:03