/ -PG BIRO
08/08/2022 u 16:00 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glavni grad produžio Konkurs za pomoć pri kupovini školskog pribora za prvake, do 15.avgusta

Mališani, koji će u školskoj 2022/2023. godini pohađati I razred osnovne škole, Glavni grad će dodijeliti jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od po 35 eura, za šta su za ovu godinu izdvojena sredstva u iznosu 100.000 eura.

Rok za prijavu na Konkurs za jednokratnu novčanu pomoć za kupovinu školskog pribora produžen do 15.avgusta. Kako je u prvobitnom pozivu naznačeno potrebno je da roditelji popune prijavni formular i dostave dokaz da je njihovo dijete upisano u I razred osnovne škole za školsku 2022/2023 godinu. Kako navodi PG biro, potrebno je da osoba koja se prijavljuje za sredstva roditelj ili staratelj djeteta dostavi djetetov izvod iz matične knjige rođenih.

– Dokumentacija se predaje na arhivu Glavnog grada (Trg nezavisnosti) u zatvorenoj koverti, sa naznakom Zahtjev za dodjelu novčanih sredstava za kupovinu školskog pribora za učenike I razreda osnovne škole, kao i naznakom osnovne škole u koju je dijete upisano.Molimo roditelje koji su se već prijavili, a čija dokumentacija nije potpuna i koji su označeni crvenom bojom u tabeli Preliminarna rang lista - Školski pribor​, da do 15. avgusta dostave dopunu dokumentacije – navode iz PG bira.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem telefona 020 665 083

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:59