Састанак представника локалне самоуправе
02/01/2022 u 10:04 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Главни град сумирао резултате на крају прошле године: Уштедјели осам милиона еура

Буџет Главног града за 2021. годину реализован је у износу од 87 милиона еура што је 93 одсто, објавио је Иван Вуковић, градоначелник, на својој Фб страници

Буџет Главног града за 2021. годину реализова је у износу од 87 милиона еура што је 93 одсто, објавио је Иван Вуковић, градоначелник, на својој Фб страници. Вуковић је навео да су уштедјели осам милиона еура.

– Док jе наша вољена Подгорица спавала, вриjедна секретарка за финансиjе Главног града Снежана Поповић била је на радном мjесту, како би подвукла црту испод буџета за претходну годину. Наши резултати, постигнути у готово немогућим условима, су изванредни. Реализациjа буџета у износу 87 милиона еура, реализациjа капиталног буџета (инвестициjе Главног града) у износу од 38 милиона еура … поређења ради, сjаjне 2019. године наш резултат jе био 25,7 милиона, инвестициона улагања већа су од текућег буџета 3,57 милиона еура. Вратили смо готово 6,5 милиона еура дуга. Домаћински, одговорно према нашим суграђанима, настављамо даље – написао је Вуковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:10